Samen kijken hoe ik kan helpen?

06-13071586 rico@ricolimmen.nl

Wie ben ik?

Ik houd van het omgaan met mensen en speels leven. Mijn liefde voor mensen en mijn speelsheid neem ik mee in mijn manier van werken. Inspiratie bij het coachen krijg ik van samen aan de slag gaan en een pad bewandelen waarbij er met een traan en een lach nieuwe inzichten ontstaan die vrijheid geven en verbinden. De bron van mijn persoonlijke groei zit in het ontmoeten van anderen. In dialoog, werken, dansen, en spelen met hen word ik uitgedaagd de waarden, grenzen en oordelen in mezelf te beschouwen en ontdek ik waar ik voor sta.

Ik vind het een eer om jou/jullie gesprekspartner te mogen zijn, om te luisteren naar wat je op jouw pad tegenkomt en te helpen bij het vinden van poorten die je graag wilt openen.Alles          
wat je water geeft
       groeit

Coaching methoden

Transformationele coaching

In mijn aanpak als coach pas ik verschillende technieken en methoden toe. De basis van mijn werkwijze is transformationele coaching. Dit houdt in dat ik wat het coachgesprek in mijn hoofd, mijn gevoel en mijn lijf oproepen in het coachgesprek inbreng. Ik werk betrokken, confronterend, ervarings- en actiegericht.

Relatiecoaching

In mijn aanpak als relatiecoaching kijk ik open en systematisch naar jullie gezamenlijke en individuele geschiedenis, wat werkt goed in jullie relatie en waar zitten de knelpunten. Vervolgens werken we aan het omgaan met de knelpunten. Meestal starten we met een aantal gezamenlijke gesprekken en wisselen we deze af met individuele gesprekken.

Achtergrond Informatie coaching

  • Opgeleid Transformationeel Coach bij Wagner opleidingen, NOBCO EQA practitioner geaccrediteerd.
  • Opgeleid Relatiecoach, Sonnevelt Opleidingen.
  • Vaardigheden blijf ik ontwikkelen door het volgen van workshops/trainingen/opleidingen.
  • Mijn vaardigheden als coach toets ik door regelmatig deel te nemen professionele intervisie- en supervisie bijeenkomsten.
  • Ik werk met verschillende coachmethoden en -technieken, die onderdeel uitmaken van de opleidingen die ik heb gevolgd.
  • Ik houd me aan de Ethische Gedragscode van NOBCO, maar ben daar niet bij aangesloten.